Green Cleaning Concept

Hygiëne is één van de belangrijkste criteria of klanten graag bij u terugkomen. Ons Green Cleaning-concept combineert de zeer effectieve reiniging van oppervlakken en tegelijkertijd de nieuwe vorming van residuen op een “beschermd oppervlak” met procesoptimalisatie voor snellere reinigingsprocessen. Duurzaam, ecologisch en tegelijkertijd tijd en geld besparen met een beter schoonmaakresultaat en hygiëne.

Bent u nieuwsgierig geworden ? Vraag vandaag nog een  vrijblijvende demonstratie op locatie aan via Kruizinga Cleantec 06 14713201 of 24/7 via

bpk@medeco-cleantec.com

We bezoeken u op locatie, doen een analyse- en reinigingstest specifiek voor uw probleemgebieden en creëren uw groene schoonmaakconcept voor een betere hygiëne in  minder tijd en met minder geld

 

 

Green cleaning is op 3 zuilen gebaseerd. Met microdroogstoom maken we alle oppervlakken residuvrij schoon zonder chemie en schoonmaakmiddelen. Met onze nieuwe productserie ProCocoon bieden wij de perfecte en natuurlijke oppervlaktebescherming voor alle oppervlakken. Oppervlakken zijn poriediep en effectief beschermd met natuurlijke silicium door natuurlijke statische hechting.

Indringen van vuil en onzuiverheden is niet langer mogelijk. Vuil en resten ( zoals kalk en zeepresten in badkamers) kunnen zich niet goed aan het oppervlak hechten. Na de behandeling kan vuil minder tijdrovend en hygiënisch worden gereinigd. De oppervlaktestructuur wordt behouden, d.w.z. slipvastheid of oppervlakteglans verandert niet.

Wij zullen uw reinigingsprocessen optimaliseren, afzien van het gebruik van reinigingsmiddelen en de schoonmaakprocessen standaardiseren. Samen met de Prococoon oppervlakteverzegeling en het gebruik van de Micro Cleaner zult u en uw team de voordelen snel inzien.

  • Vermindering van nieuwe vervuiling
  • 100 % ecologisch, zonder chemicaliën, waterbesparend
  • Enorme tijd- en kostenbesparing bij de dagelijkse reiniging > 30-50 %
  • Reinigt diep in de poriën eliminatie van residuen
  • Hoge kiemreductie
  • Waardebehoud van materialen
  • Verlichting van de arbeidsomstandigheden, betere ergonomie
  • Gezondheidsbescherming voor gebruiker, klanten, gasten en patienten