Alleen natuurlijke en duurzame producten voor ons en voor een gezonde, schone wereld! “

 

Milieubescherming wordt tegenwoordig steeds belangrijker. Dat is de reden waarom we een grote verantwoordelijkheid hebben jegens onze kinderen en toekomstige generaties. Onze speciale zorg is daarom om u de meest milieuvriendelijke producten aan te bieden die mogelijk zijn en om vervuilende chemicaliën en afval te helpen voorkomen.

 

We werken samen met een ervaren en efficiënt team van competente partners op het gebied van handel, distributie, reiniging, desinfectie en productie van hoogwaardige, exclusieve Europese producten voor het chemisch vrij reinigen en desinfecteren van alle oppervlakken en de lucht. Wij bieden onze klanten zowel totaaloplossingen als individuele toepassingen en producten voor een hogere standaard van hygiëne – zonder residuen en opbouw van resistentie.

 

Ze passen perfect in elke bedrijfsfilosofie, omdat u volledig afziet van (zelfs bijtende) reinigingsmiddelen. Tegelijkertijd heeft dit tot gevolg dat schoonmaakpersoneel niet wordt blootgesteld aan reinigingsmiddelen en dus de vorming van allergieën kan worden verminderd.

 

Onze klanten en hun gebruikers profiteren van milieuvriendelijke en gezondheidsvriendelijke hygiëne, tijdwinst en eenvoudiger werk. Bovendien hebben hoge besparingen op chemische producten en water een zeer positieve economische impact op onze klanten.

 

 

Naast de milieuvriendelijke aspecten en high-performance producten, bieden we goede ondersteuning en service ter plaatse. Omdat alleen op deze manier we onze concepten op lange termijn met u kunnen implementeren en we er zeker van kunnen zijn dat u ons  zou willen aanbevelen.