Het nieuwe schoon ! Ecologisch en economisch

De Micro Cleaner reinigt totaal zonder reinigingsmiddel. Efficiënter dan conventionele processen en residuvrij en hygiënisch. Op deze manier kunt u het milieu, uw gezondheid en tegelijkertijd geld en tijd besparen bij veel schoonmaakwerkzaamheden.

 

 

  • Zonder chemicaliën. Diep in de poriën. Zonder restanten en hygiënisch
  • Spaart tijd en geld
  • Lost uw reinigingsproblemen op, vooral bij de basisreiniging ( vet, chemierestanten, schimmel enz.
  • 100 % milieuvriendelijk
  • Beschermt het milieu en uw personeel

 

 

De Micro Cleaner bereikt in vergelijk met conventionele reinigingsmethoden en conventionele stoomreinigers indrukwekkende voordelen in termen van kosteneffectiviteit, reinigingsresultaten en milieuvriendelijkheid. Dit niet alleen bij hardnekkige vervuilingen bij de basisreiniging, maar zeker ook bij de onderhoudsreiniging.

Bij een watertemperatuur van maximaal 200°C en een druk van 9 Bar ontstaat een verzadigde micro-droogstoom met vaak ongelofelijk reinigingsresultaat met maar 5% water in de stoomdamp.

Dit zorgt voor een vermindering van de werkdruk, urengebruik als ook de hoeveelheid te gebruiken schoonmaakmiddelen. Het reinigen met micro-droogstoom biedt dus verschillende mogelijkheden om het reinigingsproces te optimaliseren en overtuigend te maken